Faszerowanie wydaje się bardzo trudnym zabiegiem kulinarnym. Nic bardziej mylnego! Anna Starmach udowodni, że potrawy z farszem można przygotować w 25 minut i tylko za 25 złotych.
Prowadząca zacznie od smacznych jajek podawanych w skorupkach. Potem zajmie się cukinią, która wyśmienicie smakuje z melonem. Pomidory po prowansalsku faszerowane ziołami i zapiekane w piekarniku to przepis dla miłośników pomidorów, które w tym wydaniu są niezwykle smaczne. Na koniec Ania przygotuje pieczarki nadziewane serem i ziołami.
Pyszne!
EMISJA 8. odcinka "Pyszne 25" w sobotę 27 lipca o godz. 11:25.
Powtórki odcinka:
poniedziałek, 29 lipca, 17:50
wtorek, 30 lipca, 10:15
czwartek, 1 sierpnia, 15:55
piątek, 2 sierpnia, 7:50
Autor: pl
Źródło zdjęcia głównego: Dzien Dobry TVN