Jedzenie z budki i bonusy w "Wiem, co jem i wiem, co kupuję"

Wiem, co jem i wiem, co kupuję
Wiem, co jem i wiem, co kupuję

1/3 Polaków przynajmniej raz w miesiącu jada na mieście, a co szósty z nas regularnie stołuje się poza domem. Na ulicach królują budki z tanimi fastfoodami, które kuszą zapachem i niskimi cenami. Ale czy serwowane tam frykasy są na pewno zdrowe i bezpieczne? Z czego tak naprawdę zrobione są zapiekanki, hamburgery i kebaby? W najbliższym odcinku „Wiem, co jem" odkryjemy całą prawdę o jedzeniu z budy! Nasze redaktorki wyposażone w ukryte kamery sprawdzą w jakich warunkach przygotowywane są te szybkie przekąski. Brudne ręce, tipsy u sprzedawczyń, czy włosy w jedzeniu, to tylko część szokujących faktów, które odkryliśmy! Chcecie wiedzieć więcej? Obejrzyjcie koniecznie! Zapraszamy!

A w „Wiem, co kupuję" wszystko o bonusach, gratisach i promocyjnych trikach! Aż 88% konsumentów wybierając produkt, zwraca uwagę na promocje. Myślisz, że jesteś urodzonym „łowcą okazji", bo właśnie dostałeś piątą rzecz w prezencie? Nic z tych rzeczy! Padłeś ofiarą chwytów marketingowych, o którym opowiemy w najbliższym odcinku! Które promocje rzeczywiście pozwolą nam zaoszczędzić na codziennych zakupach, a które są tylko cwaną pułapką? Przekonacie się o tym już w najbliższą niedzielę. Bądźcie z nami!

EMISJA czwartego odcinka "Wiem, co jem i wiem, co kupuję" w niedzielę 18 grudnia o godz. 11:30.

Powtórki odcinka:

środa, 21 grudnia, 21:40

czwartek, 22 grudnia, 17:10

sobota, 24 grudnia, 9:40

podziel się:

Pozostałe wiadomości