Jeśli macie już dość błyskawicznych, gotowych potraw z mikrofalówki spożywanych podczas przerwy w pracy, Ania Starmach ma na to radę! W czwartym odcinku "Pyszne 25" zaprezentuje, jak przygotować szybki i niedrogi lunch, który będziecie mogli zabrać ze sobą do pracy.
Na początek, Ania pokaże Wam, jak przygotować podpłomyki z dodatkiem kurczaka, sałaty i własnoręcznie przyrządzonego guacamole. Kolejną potrawą do odgrzania w pracy lub zjedzenia na zimno będzie sałatka wietnamska z makaronem ryżowym i kiełkami soi. Na koniec Ania zaserwuje pyszny ziołowy kuskus z grillowaną piersią indyka.
Smacznego!
PREMIERA czwartego odcinka "Pyszne 25" w sobotę 27 września o godz. 11:20.
Powtórki odcinka:
poniedziałek, 29 września, 8:50
środa, 1 października, 10:15 i 18:05
piątek, 3 października, 16:30