Zapraszając ukochaną osobę na romantyczną kolację przy świecach, na pewno nie chcemy spędzić całego dnia w kuchni gotując. W trzecim odcinku Ania Starmach zaprezentuje, jak przygotować pyszne i niedrogie, lecz bardzo efektowne potrawy, które świetnie sprawdzą się jako dopełnienie romantycznego wieczoru.
Jako pierwsze Ania przyrządzi ceviche z łosia z awokado i pomidorkami, podane w serowych koszyczkach. Następnie zaserwuje tarty ze szparagami i boczkiem, na chrupiącym cieście filo z dodatkiem kwiatów cukinii. A na zakończenie romantycznego wieczoru, deser- wspaniałe słodkie serniki z wiśniami pięknie podane w kieliszkach. Smacznego!
PREMIERA trzeciego odcinka "Pyszne 25" w sobotę 20 września o godz. 11:55.
Powtórki odcinka:
poniedziałek, 22 września, 8:55
środa, 24 września, 10:15 i 18:05
piątek, 26 września, 16:45