ZOBACZ PRZEPISY NA POTRAWY Z TEGO ODCINKA >
W tym odcinku Olga powróci do swoich włoskich korzeni, a Agata da się wciągnąć w tę szaloną podróż i dziewczyny wspólnie oddadzą się "włoskiej robocie".
To będzie przeprawa przez cudowne smaki rodem ze słonecznej Italii. Dowiecie się, czym różni się zuppa pavese, czyli typowy włoski rosół od tradycyjnego polskiego.
Olga nauczy Was przygotowywać fantazyjne ravioli, a Agata przedstawi wspaniały mediolański przepis na potrawę jednogarnkową, czyli Ossobuco alla Milanese.
Bon appetit!
PREMIERA 6. odcinka "Szczypty smaku" w sobotę 11 maja o godz. 12:45.
Powtórki odcinka:
poniedziałek, 13 maja, 11:35
wtorek, 14 maja 18:25
środa, 15 maja, 8:10
czwartek, 16 maja, 12:35
podziel się: