"Sztuka mięsa": przepisy na mięsa duszone: cielęcinę i golonkę z indyka

Sztuka mięsa | Tomasz Jakubiak
Zapowiedź 3. odcinka Sztuki mięsa

W kolejnym odcinku programu „Sztuka mięsa" Tomasz Jakubiak pokaże nam swoje ulubione przepisy na duszone mięsa. Dowiemy się, w czym tkwi sekret duszonej cielęciny w białym winie przyrządzonej według rodzinnej receptury Jakubiaków.

Tomek przygotuje również golonki z indyka z młodymi ziemniakami i sałatką z buraków.

Najpierw jednak odwiedzi podwarszawską restaurację Winny Garaż, w której Wojtek oraz Magda zaserwują mu pyszną wołowinę duszoną w czerwonym winie.

PREMIERA 3. odcinka 3. sezonu "Sztuki mięsa" w TVN Style w środę 4 marca o godz. 17:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 5 marca, 13:35

piątek, 6 marca, 15:55

sobota, 7 marca, 9:10

poniedziałek, 9 marca, 14:25

podziel się:

Pozostałe wiadomości