Za nami 16 lat TVN Style. Kanału, którego nie możemy wyobrazić sobie bez programów kulinarnych. Wiosną na naszej antenie oglądałyście m.in. "Sztukę mięsa", natomiast jesienią z nowym sezonem powrócą "Patenciary”. Wcześniej gotowali dla Was Pascal Brodnicki, Magda Gessler czy Ania Starmach. Dzisiaj jurorka takich programów jak "Masterchef” czy "Masterchef junior” swoją przygodę z telewizją rozpoczynała właśnie na naszym kanale. Serca, żołądki i portfele widzów podbiła formatem "Pyszne 25”.
W każdym z odcinków tego programu mistrzyni kuchni stawała przed prawdziwym wyzwaniem: mając do dyspozycji zaledwie 25 złotych oraz 25 minut musiała stworzyć coś pysznego. A nawet nie jedną smakowitą pozycję, bo zawsze prezentowała kilka swoich pomysłów, wariacji na ten sam temat. 10 odcinek 1. Sezonu tego formatu poświęciła daniom śniadaniowym. Z okazji 16. Urodzin naszego kanału przypominamy wszystkie cztery przepisy: na domową granolę, bułeczki zapiekane z jajkiem, wykwintny omlet oraz tosty francuskie z chałki. Być może wybierzecie coś dla siebie!
Śniadaniowe pomysł Ani Starmach z programu "Pyszne 25"
Śniadaniowe pomysł Ani Starmach z programu "Pyszne 25"