W 4. odcinku programu "Biznesy pełne pasji" Ula zabrała nas do cukierni, której jest właścicielką, aby tam pokazać swoją działalność "od kuchni". Kobieta przyznała, że jej praca to tak naprawdę - praca sezonowa, a ze względu na wyjątkowość i niepowtarzalność wydarzeń, na które przygotowuje słodkie stoły - nie ma w niej miejsca na błędy.
Bohaterka opowiedziała także, jakie aspekty jej pracy są dla niej najbardziej satysfakcjonujące oraz co niezwykle ją wzrusza. Zapoznajcie się ze szczegółami, które na temat rozwoju firmy zdradziła nam Ula, wskazująca, co jest najlepszą rzeczą, jaką można dla niego zrobić.
4. odcinek programu "Biznesy pełne pasji" obejrzycie na naszej antenie jeszcze:w piątek 31 marca, 14:10w sobotę 1 kwietnia, 14:50w niedzielę 2 kwietnia, 10:25