W najnowszym numerze "Gali" znajdziemy wywiad z prowadzącą w TVN Style program "Wiem, co jem i wiem, co kupuję" Kasią Bosacką.
- W programie staram się demaskować te najgorsze cechy produktów spożywczych i składników, z których są zrobione. Ale przecież nie mówię, że tylko bardzo drogie produkty ekologiczne są najlepsze. Program ma być użyteczny dla przeciętnego Polaka - mówi Bosacka.
W wywiadzie odniosła się do diety-cud Magdy Gessler, dzięki której znana restauratorka i prowadząca program "Kuchenne rewolucje" schudła podobno aż 17 kilogramów.
- Podstawą mojej diety są surowe ryby oraz mięso, pieczołowicie marynowane w soku z limonki. (...) Każdy dzień zaczynam od skromnego, ale cudownego śniadania: jem zawsze jajko na miękko, w akompaniamencie soku z limonki oraz grejpfrutów - pisała na swoim blogu Gessler.
Bosacka komentuje to w wywiadzie:
- Kiedy usłyszałam, że Magda Gessler zawdzięcza swoją figurę diecie złożonej z surowych ryb i soku z limonki, złapałam się za głowę. Kto tak naprawdę może sobie pozwolić, żeby codziennie jeść superdobre i drogie ryby oraz wyciskać kilogramy limonek?
A Wy moglibyście pozwolić sobie na dietę a'la Magda Gessler?