Chińska kolacja według Goka

"Kuchnia chińska według Goka"
"Kuchnia chińska według Goka"
Sprawdź, co ugotuje Gok Wan w szóstym, ostatnim odcinku "Kuchni chińskiej według Goka"!

W tym odcinku Gok zdradzi nam, jak przygotować wspaniałą i wystawną kolację.

Na początek poda przepis na okonia morskiego z imbirem i dymką – wykwintne a jednocześnie proste danie!

Następnie zrobi aromatyczną wieprzowinę w słodko-kwaśnej glazurze.

Podpowie też, jak zachwycić gości kurczakiem, podanym w łódeczkach z chrupiącej kapusty.

Przyrządzi też obłędne smażone po chińsku grzyby. A na koniec – zwieńczenie uczty – skapany w sosie homar z makaronem.

PREMIERA 6. odcinka "Kuchni chińskiej według Goka" w sobotę 2 marca o 16:30.

Powtórki odcinka:

poniedziałek, 4 marca, 13:10 i 01:05

"Kuchnia chińska według Goka"
"Kuchnia chińska według Goka"
"Kuchnia chińska według Goka"
"Kuchnia chińska według Goka"
"Kuchnia chińska według Goka"
+4
Zobacz galerię

"Kuchnia chińska według Goka"

podziel się:

Pozostałe wiadomości