Co jeść, gdy trzeba zacisnąć pasa?

"Szczypta smaku"
"Szczypta smaku"

Ekonomia w kuchni to trend naszych czasów - warto zwracać uwagę na to by odpowiednio gospodarować budżetem na produkty spożywcze, nie marnować jedzenia i żyć oszczędnie.

No i każdemu zdarzają się takie momenty w życiu gdy trzeba zacisnąć pasa i zminimalizować wydatki. Ale wcale nie oznacza to, że w chwilach kryzysu musimy rezygnować z pysznego jedzenia. Tanio może również znaczyć pysznie ;)

I to właśnie udowodnią nam prowadzące w kolejnym odcinku "Szczypty Smaku". Dowiemy się jak przygotować puszyste purée warzywne z odświeżającym sosem z natki; poznamy przepis na sycący i aromatyczny gulasz fasolowy, a chwile kryzysu osłodzą nam pyszne naleśniki z twarogiem i karmelizowanymi owocami. Będzie smacznie, zdrowo i tanio. Oglądajcie "Szczyptę Smaku"!

podziel się:

Pozostałe wiadomości