Na antenie TVN Style Katarzyna Bosacka przez lata dzieliła się swoją wiedzą na temat jedzenia. Nauczyła nas, jak czytać składy, co kupować i co gotować. Kuchnia wciąż jest jej wielką pasją, wciąż stara się rozwijać swoją wiedzę oraz dzielić przydatnymi poradami. W weekend pojawiła się w studio "Dzień Dobry Wakacje", by pokazać swoje pomysły na proste dania, które idealnie sprawdzą się na wszelkiego rodzaju przyjęciach.
Zaprezentowane przez nią przekąski można bowiem jeść nawet na stojąco, niepotrzebne są też talerze. Korzystając z pomysłowości prowadzącej takich programów jak "Wiem, co jem" czy "Gwiazdy od kuchni" zaoszczędzimy także na zakupie plastikowych lub papierowych talerzyków oraz będziemy bardziej ekologiczne. Katarzyna Bosacka swoje smakołyki umieściła bowiem w skórkach od cytryny oraz grejpfruta. Skórki nie są jednak przypadkowe, a doskonale komponują się z całym daniem i są jego integralną częścią.
Bez nich przygotowane przez Kasię potrawy: łosoś w mrożonych cytrynach, ogórki faszerowane tuńczykiem, odświeżająca sałatka z grejpfruta, guacamole w skórkach awokado, papryki faszerowane wołowiną oraz panna cotta z pomarańczą z pewnością smakowałyby inaczej.