Lunch box do pracy ze "Szczyptą smaku"

"Szczypta smaku"
"Szczypta smaku"

ZOBACZ PRZEPISY Z TEGO ODCINKA >

Zainspirowana własnymi doświadczeniami Olga postanowiła przemycić w programie sposób na niejedzenie byle czego w ciągu dnia. Odcinek pod hasłem „Przygotuj lunch box w domu” to kilka pomysłów na to, jak odżywiać się wartościowo w porze lunchu, nie tracąc czasu i pieniędzy na wizyty w stołówkach czy barach, w których jakość jedzenia pozostawia często wiele do życzenia.

Dziewczyny pokażą, jak przygotować oryginalne placuszki z zielonego groszku oraz sałatkę makaronową z cukinią, która stanie się obiektem zazdrości Waszych współpracowników. Agata będzie zachęcać do przygotowania pieczonych warzyw z bryndzą i placuszkami chapati, które można jeść zarówno na ciepło jak i zimno.

Zatem lunch boxy w dłoń!

PREMIERA 7. odcinka "Szczypty smaku" w sobotę 18 maja o godz. 12:50.

Powtórki odcinka:

poniedziałek, 20 maja, 11:35

wtorek, 21 maja, 18:35

środa, 22 maja, 8:15

czwartek, 23 maja, 12:25

podziel się:

Pozostałe wiadomości