ZOBACZ PRZEPISY Z TEGO ODCINKA >
Zainspirowana własnymi doświadczeniami Olga postanowiła przemycić w programie sposób na niejedzenie byle czego w ciągu dnia. Odcinek pod hasłem „Przygotuj lunch box w domu” to kilka pomysłów na to, jak odżywiać się wartościowo w porze lunchu, nie tracąc czasu i pieniędzy na wizyty w stołówkach czy barach, w których jakość jedzenia pozostawia często wiele do życzenia.
Dziewczyny pokażą, jak przygotować oryginalne placuszki z zielonego groszku oraz sałatkę makaronową z cukinią, która stanie się obiektem zazdrości Waszych współpracowników. Agata będzie zachęcać do przygotowania pieczonych warzyw z bryndzą i placuszkami chapati, które można jeść zarówno na ciepło jak i zimno.
Zatem lunch boxy w dłoń!
PREMIERA 7. odcinka "Szczypty smaku" w sobotę 18 maja o godz. 12:50.
Powtórki odcinka:
poniedziałek, 20 maja, 11:35
wtorek, 21 maja, 18:35
środa, 22 maja, 8:15
czwartek, 23 maja, 12:25