Lekkie potrawy wcale nie muszą być niesmaczne. A już na pewno nie są skomplikowane w przygotowaniu.
W tym odcinku Ania Starmach udowodni, że dietetyczne dania również mogą być ciekawe, a co więcej koszt ich przygotowania nie przekroczy 25 złotych.
Pierwsze będą azjatyckie spring rollsy z warzywami, owinięte w papier ryżowy.
Kolejną potrawą będzie lekkostrawne gazpacho z dodatkiem orzeźwiającego arbuza.
Na koniec Ania zaserwuje pstrąga pieczonego ze świeżymi ziołami. Będzie lekko, naturalnie i pysznie. Smacznego!
EMISJA szóstego odcinka "Pyszne 25" w sobotę 24 stycznia o godz. 11:20.
Powtórki odcinka:
wtorek, 27 stycznia, 13:35
środa, 28 stycznia, 7:55
czwartek, 29 stycznia, 13:50
piątek, 30 stycznia , 10:50
podziel się: