Rodzinny, niedzielny obiad zawsze wiąże się ze spędzeniem długich godzin w kuchni. W tym odcinku Ania Starmach pokaże Wam, jak szybko i w granicach 25 złotych przygotować pyszne potrawy dla całej rodziny.
Taki obiad musi składać się z trzech dań. Na przystawkę Ania przyrządzi zupę krem z zielonego groszku. Daniem głównym będą polędwiczki wieprzowe z sosem pieprzowym i pieczonymi ziemniaczkami. Deserową propozycją Ani będzie niezwykle prosta w przygotowaniu szarlotka z ciastem filo, karmelizowanymi jabłkami i sosem waniliowym. Dzięki tym przepisom rodzinnego obiadu nie spędzicie w kuchni, a przy stole ze swoją rodziną. Smacznego!
EMISJA dziewiątego odcinka "Pyszne 25" w sobotę 14 lutego o godz. 11:20.
Powtórki odcinka:
wtorek, 17 grudnia, 13:25
środa, 18 grudnia,7:50
czwartek, 19 lutego, 13:40
piątek, 20 lutego, 10:45