W 7. odcinku 3. sezonu programu „Sztuka mięsa” Tomasz Jakubiak przygotuje potrawy inspirowane kuchnią Kaszub. Zdradzi swoje autorskie przepisy na domowe knedle z mięsem i gołąbki w sosie grzybowym.
Wcześniej odwiedzi też jedno z miejsc, gdzie kuchnia Kaszub jest nadal żywa, a lokalne potrawy smakują wyśmienicie. Spotka się z Markiem, który w Celbowie pod Puckiem prowadzi karczmę Nordowi Mol, a z szefem kuchni Sławkiem przygotuje pyszną gęś w cydrze.
PREMIERA 7. odcinka 3. sezonu programu "Sztuka mięsa" w środę, 1 kwietnia, o godzinie 17:25.
Powtórki programu:
czwartek, 2 kwietnia, 13:25
piątek, 3 kwietnia, 15:55
sobota, 4 kwietnia, 9:45
poniedziałek, 6 kwietnia, 14:25
podziel się: