Tomasz Jakubiak to kucharz, którego konikiem jest mięso. W swoim programie "Sztuka mięsa" pokazuje przepisy na drób, ryby, wieprzowinę i swoją ukochaną wołowinę. Od tego sezonu premiery odcinków możecie oglądać na TVN Style, co środę o 17:25.
Tomek Jakubiak nie tylko świetnie gotuje, ale ma charyzmę, która sprawia, że oglądają go nawet niejedzący mięsa (potwierdzone info!). A co on sam sądzi np. o wegeburgerach? Czego nigdy by nie zjadł, a co jest najlepszym daniem, jakiego spróbował? Tego dowiecie się, oglądając nasze wideo, w którym zadaniem Tomka było dokończenie zdań!
Więcej filmików z zadaniami, które dostał od nas Tomek, już wkrótce!
ZOBACZ TAKŻE:
Przepisy z 3. sezonu programu "Sztuka mięsa"
"Sztuka mięsa": pulpety w sosie musztardowym
"Sztuka mięsa": pieczeń rzymska ze szparagami
„Sztuka mięsa”: Tomasz Jakubiak nie sprofanował kuchni włoskiej. Zrobił sos boloński z tagiatelle
"Sztuka mięsa": sałatka ze smażonymi szparagami
"Sztuka mięsa": makaron z serem i tymiankiem
"Sztuka mięsa”: Smażone pieczarki w musztardzie i karmelu
"Sztuka mięsa": sos z dzikiej róży
„Sztuka mięsa”: Szynka parmeńska z mozzarellą
"Sztuka mięso": Sos pesto z rukoli i orzeszków
"Sztuka mięsa": tradycyjne kopytka z dodatkiem szałwii
"Sztuka mięsa": chrupiący placek ziemniaczany z serem pleśniowym
"Sztuka mięsa": gulasz cielęcy z warzywami i sosem z ajwaru i koncentratu pomidorowego
"Sztuka mięsa": delikatne zrazy wieprzowe
"Sztuka mięsa": bardzo pikantne pieczarki z patelni
"Sztuka mięsa": pomidorowy sos do gołąbków
"Sztuka mięsa": domowe knedle z mięsem
"Sztuka mięsa": gołąbki w liściach kapusty włoskiej
"Sztuka mięsa": placki ziemniaczane z kapustą
"Sztuka mięsa": konfitura agrestowa. S03E04
"Sztuka mięsa": grillowane organki cielęce
"Sztuka mięsa": Prosty przepis na przepyszne wołowe żeberka
"Sztuka mięsa": podkręcona sałatka z buraków
"Sztuka mięsa": konfitowana golonka z indyka
"Sztuka mięsa": kluski kukurydziane z grzybami
"Sztuka mięsa": ryba gotowana w sosie sojowym. S03E02
Sztuka mięsa: przepis na prostą sałatkę z patisonów konserwowych
Sztuka mięsa: schab smażony bez tłuszczu w sosie jabłkowo-musztardowym z cytrynową fasolką szparagową. S03E01
"Sztuka mięsa": dodatek do golonek - smażony chrupiący chleb musztardowy
Przepisy z 3. sezonu programu "Sztuka mięsa"
podziel się: