Wielkie grillowanie w TVN Style!

Wielkie grillowanie
Wielkie grillowanie
Przed nami majówka, czyli trzy dni wielkiego grillowania! Cała Polska ruszy na działki, nad jeziora, morze i w góry, by grillować, co tylko się da! A co się da, na czym i jak - dowiecie się ze specjalnych odcinków naszych programów!

"Grilluj świat z Pascalem" sobota, 13:45

Pascal Brodnicki przypomni kilka swoich najlepszych przepisów – na wołowinę, kurczaka i krewetki na grillu. Oprócz tego w odcinku - cenne porady na temat barbecue.

PRZEPISY znajdziesz tutaj >

"Pyszne grillowanie" sobota, 14:15

Ania Starmach wyjdzie naprzeciw amatorom gotowania w plenerze i zaproponuje cztery wyjątkowe dania z grilla.

PRZEPISY znajdziesz tutaj >

"Pani Gadżet" sobota, 15:00

Ania Nowak-Ibisz zaprezentuje grille dla każdego i na każdą kieszeń.

Zobacz opis odcinka >

"Dorota was urządzi", sobota, 16:30

W tym odcinku Dorota Szelągowska będzie urządzać... taras, na którym znajdzie się nawet letnia kuchnia, z miejscem do grillowania i biesiadowania.

Zobacz opis odcinka >

"Stylowy magazyn", sobota, 17:15

Sezon grillowy uznajemy za otwarty! Dla miłośników grillowania przygotowaliśmy niespodziankę. My zamiast tłustych kiełbasek i karkówki zaproponujemy coś znacznie lżejszego, ale równie smacznego. Specjalnie dla nas swoje przepisy na grilla w formie light zdradzi zwyciężczyni programu „MasterChef" Dominika Wójciak.

Zobacz opis odcinka >

"Magiel towarzyski", sobota, 22:30; niedziela, 17:40

Biesiady przy grillu to jedna z ulubionych rozrywek Polaków w czasie majówki. My pokażemy Wam nasze najnowsze odkrycie - ludzi, którzy grillowanie mają we krwi. Pod parasolką, czy w pełnym słońcu, natryskowo lub w cieple sztucznych lamp, lubią smażyć aż skwierczy. Kto padł ofiarą tej kiczowatej mody i czy skóra w odcieniu pomarańczy wciąż jest trendy? W tą majówkę poznacie nowe, gwiazdorskie oblicze grillowania... Mahoń, skwara i solara, czyli "kobiety lubią brąz"!

"Wiem, co jem i wiem, co kupuję", niedziela, 10:55

Kasia Bosacka znajdzie odpowiedź na pytanie, jaka jest różnica między żywnością paczkowaną, a tą na wagę. Sprawdzi dlaczego przeszło 1/3 towarów sprzedawanych luzem jest źle oznakowana, a produkty paczkowane wciska się nam po dacie przydatności do spożycia.

podziel się:

Pozostałe wiadomości