"Wszystko o jedzeniu": orzechy

Wszystko o jedzeniu
Wszystko o jedzeniu

Orzechy. Superfoods, jedne z najzdrowszych „owoców ziemi". Pełne składników odżywczych i przeciwutleniaczy, bogate w białko, witaminy i minerały a do tego...smaczne! Ziemne: pomagają schudnąć, włoskie: są dobre na serce, a innych gatunków jest dziesiątki. Białko w nich zawarte jest tak samo bogate, jak białko zawarte w mięsie lub rybach. Czy zasługują na sama pochwały? Wiemy, że kryją w sobie „mroczny sekret" – są bardzo silnym alergenem, który może doprowadzić nawet do śmierci. W tym odcinku – wszystko na temat orzechów! Zapraszamy!

PREMIERA 9. odcinka "Wszystko o jedzeniu" we wtorek 30 maja o godz. 20:25.

Powtórki odcinka:

czwartek, 1 czerwca, 7:10 i 16:55

sobota, 3 czerwca, 8:00

wtorek, 6 czerwca, 14:40

podziel się:

Pozostałe wiadomości