Z połowami, pracą w kuchni oraz drogą, jaką ryba musi przejść od momentu jej złowienia do wylądowania na talerzu - Natalia miała do czynienia od dziecka, ponieważ jej tata był rybakiem. Jednakże po przejęciu sterów od ojca, mimo początkowej próby panowania nad wszystkimi elementami działalności - kobieta szybko przekonała się, iż w tej pracy "czasu wiecznie jest za mało".
O tym, jak radzi sobie każdego dnia, dlaczego biznes stał się dla niej niczym dziecko oraz w jaki sposób podtrzymuje rodzinną atmosferę w firmie - bohaterka 1. odcinka programu "Zawodowa Anka" opowiedziała Annie Nowak-Ibisz podczas ich przerwy od pracy. Zachęcamy do wysłuchania ich rozmowy we fragmencie.
1. odcinek programu "Zawodowa Anka" na antenie TVN Style obejrzycie jeszcze:
- w poniedziałek 11 września, 20:00
- w środę 13 września, 10:45