Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami, dlatego na antenie TVN Style nie mogło zabraknąć kolejnej serii "Patentu na Święta", w którym prowadzący stacji dzielą się swoimi świątecznymi poradami. W najnowszym odcinku programu Marzena Rogalska zaprezentowała widzom swój pomysł na przygotowanie owoców w pysznej, mroźnej posypce. To bardzo proste!
39-letnia Kamila z Bielska-Białej od 13 lat mieszka na wyspie Koh Phangan. W programie "Jestem z Polski" pokazała nam, za co pokochała Tajlandię. Wypłynęła na szerokie wody Zatoki Tajlandzkiej, zdradziła tajniki bambusowego tatuażu, a także potrenowała tajski boks. Pokazała też, w jaki sposób przygotować red curry z ananasem. Zobaczcie sami!
Kimchi, w dosłownym tłumaczeniu solone warzywa, wytwarzane jest głównie z fermentowanej kapusty pekińskiej. To coś więcej niż danie. To symbol narodowy Korei. Zobacz, jak je przygotować.