W pierwszym po wakacjach odcinku Karolina Korwin Piotrowska i Tomasz Kin podsumują najważniejsze wydarzenia lata w polskim i zagranicznym show biznesie.
Jak Wam się podoba nowy look dziennikarki? Zobaczcie zdjęcia i oceńcie.
Jesienna ramówka TVN Style jest pełna nowych programów, na antenie tej stacji zadebiutują także nowi prowadzący: Ewelina Rydzyńska, Anna Starmach i Piotr Najsztub.
Już wszystko jasne! Najchętniej oglądany kobiecy kanał tematyczny w Polsce, TVN Style, ujawnił jesienną ramówkę. Zobaczcie, jakie polskie nowości się w niej znalazły!
Skrzypłocz mimo swojego “kosmicznego” wyglądu jest stworzeniem nieszkodliwym – a wręcz może ratować życie!
Tylko tak określić można to, co przydarzyło się Pascalowi na południu Wietnamu. Ale po kolei...
Składniki w Lahp z gotowanym lub surowym mięsem są bardzo zmienne, co odzwierciedla cechy laotańskiej kuchni - ta zmienia się w zależności od tego, co jest w danej chwili dostępne w lesie, strumieniu czy ogrodzie.
W tajskim menu znajdują się jadalne owady. Sprawdź jakie!
Wydaje Ci się, że o kuchni tajskiej wiesz sporo? A może to tylko stereotypy? Oto te najbardziej rozpowszechnione w Polsce:
Obiad z węża, łowienie małży z deski surfingowej oraz krabowe curry. Tak zaczyna się kulinarna podróż Pascala po rajskiej Tajlandii.
Kulinarne reality show „Smakuj świat z Pascalem” to program dla tych, którzy uwielbiają gotować i kochają smakować… świat. Pascal wraca na antenę w wielkim stylu!
O swoim nowym programie, korzeniach i kuchni Pascal Brodnicki, prowadzący program "Smakuj świat z Pascalem" opowiedział w "Gali".
Krew, podroby, sos rybny - i to wszystko na surowo! Spróbowalibyście? Pascal spróbował!
W mieście, w którym jest trzy razy więcej motocykli niż mieszkańców, ruch uliczny można określić tylko trzema wyrazami: jazda bez trzymanki!
Już wkrótce nowy program Pascala Brodnickiego! Znany kucharz pokaże zupełnie nowe oblicze i znajdzie się w niecodziennych sytuacjach. Już nikt nie powie o nim, że jest francuskim pieskiem!
Pascal obiecywał, że będzie gorąco! Ale kto spodziewał się, że aż tak?!
Niewielu z was wie, że Pascal jako mały chłopiec nie chciał być kucharzem, a… cukiernikiem. Kto by pomyślał, że jego marzenie spełni się w Wietnamie!
Kuchnia wietnamska, szczególnie na północy, ma swoje ciemne strony... Jednym z takich „kuchennych tabu” jest zwyczaj jedzenia psów.
W wielu krajach Azji – mięso i krew węża uważa się za zdrowy przysmak. W okolicach Chiang Mai w Tajlandii, Pascal został zaproszony na nietypowy obiad.
W południowym Wietnamie Pascal miał przyjemność spróbować ślimaka ważącego 3 kg!
Pascal Brodnicki wziął udział w projekcie "s.o.s. DLA ŚWIATA".