O swoim nowym programie, korzeniach i kuchni Pascal Brodnicki, prowadzący program "Smakuj świat z Pascalem" opowiedział w "Gali".
Krew, podroby, sos rybny - i to wszystko na surowo! Spróbowalibyście? Pascal spróbował!
W mieście, w którym jest trzy razy więcej motocykli niż mieszkańców, ruch uliczny można określić tylko trzema wyrazami: jazda bez trzymanki!
Już wkrótce nowy program Pascala Brodnickiego! Znany kucharz pokaże zupełnie nowe oblicze i znajdzie się w niecodziennych sytuacjach. Już nikt nie powie o nim, że jest francuskim pieskiem!
Pascal obiecywał, że będzie gorąco! Ale kto spodziewał się, że aż tak?!
Niewielu z was wie, że Pascal jako mały chłopiec nie chciał być kucharzem, a… cukiernikiem. Kto by pomyślał, że jego marzenie spełni się w Wietnamie!
Kuchnia wietnamska, szczególnie na północy, ma swoje ciemne strony... Jednym z takich „kuchennych tabu” jest zwyczaj jedzenia psów.
W wielu krajach Azji – mięso i krew węża uważa się za zdrowy przysmak. W okolicach Chiang Mai w Tajlandii, Pascal został zaproszony na nietypowy obiad.
W południowym Wietnamie Pascal miał przyjemność spróbować ślimaka ważącego 3 kg!
Pascal Brodnicki wziął udział w projekcie "s.o.s. DLA ŚWIATA".